bioscoop bergen op zoom

Bioscoop Bergen op Zoom | C-cinema Kiek in de Pot

Bioscoop Bergen op Zoom

Bioscoop bergen op Zoom is een prachtige nieuwe bioscoop die aan het water ligt. Deze bioscoop staat ook wel bekend als “Cinema Kiek in de Pot’. Het theater beschikt in totaal over 6 zalen. allen uitgerust met 3D technologie. Verder zijn de zalen uitgerust met Dolby Surround 7.1 en zitten de stoelen lekker ruim.

Waar het theater zich in onderscheidt, is de service. Normaal zijn we gewend om een bioscoop binnen te komen, popcorn en drinken te halen, de film te bekijken en weer naar buiten te gaan. Bij deze bioscoop gaat dat iets anders.

Het is namelijk mogelijk om een tafeltje te krijgen met de optie om wat lekkers te bestellen. Je kunt zelf door kijken en tijdens de film gewoon rustig wat bestellen.

Rolstoel vriendelijk

De bioscoop is rolstoel vriendelijk, alle 6 de zalen zijn namelijk op de begane grond. Verder is er ook een minder valide vriendelijk-toilet.

Hoe kom ik bij Bioscoop Bergen op Zoom?

bioscoop bergen op zoom

Parkeren bij Bioscoop Bergen op Zoom

Parkeerkosten Cinema Kiek in de Pot

Bij Bioscoop Cinema Kiek in de pot kun je het beste naast de bioscoop parkeren. Je kunt hier gratis parkeren. De parkeerplaats is erg groot, dus er is altijd plek.

Parkeerlocatie Bioscoop Bergen op Zoom

Je kunt de parkeerplek bereiken door naar de onderstaande locatie te rijden. Het adres is:

Burgemeester van de Laarstraat 25
4615 PB Bergen op Zoom

Bioscoop bergen op zoom parkeren

Vervolgens kun je van de parkeer plaats naar de bioscoop lopen. Hoe je naar de bioscoop moet lopen spreekt voor zich als je de auto hebt geparkeerd.

Welke filmcadeau kan ik bij Cinema Kiek in de pot gebruiken?

Wil je een partner, vriend(in) of familielid verrassen met een gezellige middag of avond bij Cinema Kiek in de pot? Dan raden we je aan om een nationaal bioscoopcadeau te geven.